VIP DAY EXPERIENCE - RESET YOUR MONEY LIFE

1750 RON

Nu intelegi cum au trecut anii pe langa tine si simti ca esti in acelasi punct cu banii tai ca la 20 de ani? Desi castigi bine, la final de luna nu intelegi unde s-au evaporat banii tai.

Sau poate economisesti, dar tii banii intr-un cont curent si stii ca poti sa ii folosesti mult mai productiv, in asa fel incat sa ii si multiplici? Visezi la libertate, calatorii, o viata fara lipsuri pentru copii tai si o pensie care sa iti asigure stilul de viata dorit?

Say no more, am fost in acelasi loc pana acum 6 ani si te inteleg perfect. Intre timp am decis sa aplic cunostintele si expertiza mea si in propriile finante, mi-am implementat un sistem propriu de organizare bugetara, am inceput sa investesc pe piata de capital din 2017, iar intre timp am lucrat mult si pe partea de mindset si emotii, investind si in certificari internationale care sa ma ajute sa leg toate informatiile intr-un mod aplicat si profesionist.

Vrei sa vezi daca acest serviciu este potrivit pentru tine? Hai sa ne cunoastem la o cafea virtuala, pe Zoom.

RESET YOUR MONEY LIFE

Repeta dupa mine: Merit sa am abundenta pe care mi-o doresc.
RON 1750
  • Transformare a mindsetului despre bani
  • Stabilirea unui buget adaptat stilului tau de viata
  • Identificarea surselor aditionale de venituri
  • Te invat cum sa identifici cele mai bune instrumente de investitii pentru obiectivele tale
  • Prin VIP Package experience vei primi acces la expertiza mea in toate elementele care te vor ajuta sa iti creionezi viata financiara ideala: mindset, finante personale si investitii
  • Ne intalnim 4 ore, pe Zoom sau face-to-face, daca esti din Bucuresti.
  • Primesti sustinerea si ghidarea mea pe whatsapp sau email si dupa intalnirea noastra

VIZIUNE

Stabilim cele mai faine obiective pentru tine, identificam posibile frici si blocaje legate de bani si te invat cum poti scapa de ele.

PLANIFICARE

Facem impreuna un plan de crestere a veniturilor, de economisire si de investitii, personalizat pe nevoile si dorintele tale.

ACTIUNE

Vei putea implementa ce discutam la intalnire chiar de a doua zi.