DESIGN YOUR MONEY MAP - Sedinte 1 la 1

Lucram impreuna sa iti atingi orice obiectiv financiar

Simti ca esti blocata cand vine vorba de bani? Te sperie ce auzi in jur legat de incertitudinea viitorului, de facturi mari, de recesiune? Stiu, primul impuls este sa fugi sa te ascunzi pana trece, sa mergi pe pilot automat, pe ideea ca „o sa apara ceva, te descurci tu cumva”. Dar problema este ca daca fugi grijile ruleaza in continuare in subconstient. Si nu apar rezolvari. Doar amanari, dezamagiri.

Care este solutia? Sa preiei tu controlul in relatia cu banii, prin constientizare si asumare. Poti sa faci absolut orice iti doresti, dar ai nevoie de actiune. Cea mai simpla metoda sa iesi din freeze este sa iei actiune. Fa un pas mic, oricat de mic. Apoi vei continua cu urmatorul, si cu urmatorul, si cu urmatorul.

In sedintele 1 la 1 aflam impreuna care este punctul tau de plecare(Punctul A) in viata financiara si care este punctul in care iti doresti sa ajungi(Punctul B).

 

Cum te ajut?

Claritate si ghidaj.

Esti pregatita sa iei actiune?

Ai nevoie sa inveti cum poti sa economisesti? Cum iti poti face un buget de care sa te poti tine? Cum sa iti cresti veniturile? Cum incepi sa investesti? Impreuna alegem unul dintre aceste puncte si facem planul de actiune.

Ce implica sedintele:

Ce primesti in urma sedintelor:

Esti gata sa-ti transformi viata financiara?

Costul unei sedinte
300 RON

LOCATIA: platforma online Zoom