Ești gata să schimbi relația pe care o ai cu banii?

Banii sunt încă tabu și această conversație este necesară mai mult ca niciodată.

Mulți dintre noi au întâmpinat dificultăți financiare în creștere. Deoarece banii sunt strâns legați de siguranță, multe dintre răspunsurile de supraviețuire pe care le putem experimenta astăzi sunt legate de bani.

Te regasesti in vreuna din situatiile urmatoare?

Termenul cheie de învățat aici este traumă. Sunt șanse să aveți un fel de traumă, fie că este individuală, generațională, intergenerațională, relațională, societală sau sistemică.

Ce face această traumă? Îți modelează convingerile în jurul tău și în jurul banilor.

Trauma scrie scenarii în mintea noastră, încorporând comportamente în sistemul nostru nervos. Aceste narațiuni ne conduc la diferite comportamente disruptive dureroase și tulburări de bani.

Traumele trecute și convingerile subconștiente pe care le-am interiorizat de la alții), ne-a lăsat să ne gândim că nu suntem demni.

Că trebuie să muncim cu adevărat din greu pentru a primi – dragoste, bani sau libertate.


Fără a vindeca această traumă și a schimba acele scenarii, strategiile financiare vor ajuta doar superficial.

Am pregatit un program care integreaza metodologia TOM (Trauma Of Money), un program unic de educație financiară online, care reunește psihologia traumei și a deficitului și relația noastră cu banii. Realitatea este că, dacă nu suntem capabili să identificăm traumele noastre din trecut și, ulterior, modul în care ne influențează, nu vom putea să ne rezolvăm nici în mod conștient, nici subconștient problemele financiare.

Acest program te va ajuta:

Acest program nu este pentru tine daca:

Cauti solutii rapide de vindecare, the easy pill -> este nevoie de munca pentru a integra tot ce vei invata in cadrul programului

Ce vom face in cadrul programului:

BONUS!

Fișe de lucru: Vindecarea traumei financiare

Cand si unde:

Esti gata sa-ti vindeci trauma financiara?

Investitia ta:
750RON